sep
17
2021
Børsen
Børsgade 1
1217 København
Barolo & Friends på Børsen i København

Kan du endnu engang opleve årets mest succesfulde og eksklusive vinsmagning i København.

Vinelskeres og førende branchefolks ubestridt mest prominente event i Danmark

Fredag den 17. september 2021 kan du endnu engang opleve årets mest succesfulde og eksklusive vinsmagning i København!

I år er det den 12. udgave af det succesfulde vinarrangement, og denne gang er det med 40 deltagende vinproducenter fra vindistriktet Piemonte i Italien. Ligesom de foregående år er det Børsen’s stemningsfulde lokaler, der lægger hus til det utvivlsomt bedste arrangement for danske vinelskere. Med sin centrale beliggenhed i centrum af København, er Børsen det idéelle sted til en hyggelig vinsmagning efter arbejde, eller til en festlig optakt inden en tur ud og opleve byen.

Piemonte er en af de vigtigste vindistrikter i verden. Et frodigt område, hvor vin i særklasse bliver produceret under de bedst mulige forhold. Ved denne begivenhed vil vinproducenterne personligt præsentere deres vin til de danske vinelskere. Man vil blandt andre blive præsenteret for: Barolo, Barbarresco, Nebbiolo, Barbera, Timorasso og andre rigtig fine vine fra Piemonte. Arrangementet er bygget op som en ”walk around tasting”, hvor mindst 150 forskellige etiketter vil kunne opleves ved de forskellige producenter.

Blandt de mange nyheder hos Barolo & Friends 2021 er der stor fokus på uddybning af Piemontesiske hvidvine. Takket være et virkeligt godt samarbejde med nogle af de vigtigste Konsortier, der vil være til stede ved “walk rundt” -smagningen og på de 2 mesterklasser, der er dedikeret til det.

En af de helt store nyheder i årets vinsmagning vil være det dybdegående fokus på Piemontes hvidvine. Det har vi det gode samarbejde med Piemonte-regionens vinproducenter at takke for – som selvfølgelig vil være til stede ved vinsmagningen og i nogle af mesterklasserne for fagfolkene.

Den kendte vinskribent Thomas Ilkjær vil lede og guide jer igennem 3 særskilte  Master Classes for professionelle og Horeca Gruppen.

I indgangen modtager man sit glas til smagningen, og så kan man ellers tilbringe de næste 2 timer i selskab med Barolo’en  og dens ”venner” – vinene fra de andre områder i Piemonte. Kom og vær med til at smage de eksklusive vine, og find din favorit.

Arrangementet kan opleves på to forskellige tidspunkter:

Det første tidspunkt, som er det tidlige arrangement fra kl. 16.00 til 18.00. Her er din billetpris 299 kr.
Det andet tidspunkt, som er senere på aftenen fra 18.30 til 20.30. Her er din billetpris 349 kr.

Gå ikke glip af muligheden for at vinde et ophold for to personer i Langhe-bakkerne, UNESCOs verdensarv: Prisen bliver trukket tilfældigt blandt deltagerne under begge sessioner!

Public event

fredag 17. sep. 2021 kl. 16.00 – 18.00
Første tidsinterval

KØB BILLETTER

fredag 17. sep. 2021 kl. 18.30 – 20.30
Andre tidsinterval

KØB BILLETTER!

Trade Sessions

fredag 17. sep. 2021 kl. 11.30 / 15.30
Trade session

Register