sep
29
2022
Hotel - og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18, 2500 Valby
“Piemonte Wine School” i Danmark: kalender 2022

København og Aarhus huse seminarer ledet af Thomas Ilkjær og Christian Thorsholt Jacobsen

Et center for udbredelsen af den piemontesiske vinkultur

I forlængelse af den store popularitet som de piemontesiske vine nyder i Danmark og med  erfaringen fra organiseringen af 13 udgaver af Barolo & Friends Event i den danske hovedstad, har producentsammenslutningen I Vini del Piemonte bekræftet endnu et år med en række events i form af “Piemonte Wine School” i København og Aarhus.

Dette ambitiøse og nyskabende projekt, der første gang løb af stablen i 2017, har som mål at være et center for udbredelsen af den piemontesiske vinkultur og møde efterspørgslen fra det danske publikum, som i de seneste år har vist en enorm interesse for Piemontes vine.

Programmet for 2022 program indeholder fire seminarer med smagninger af piemontesiske vine på den anerkendte brancheskole Hotel – og Restaurantskolen i København og yderligere to seminarer i Aarhus. (sted skal defineres).

Seminarerne holdes af Thomas Ilkjær, ansvarlig for Piemonte Wine School i Danmark, leder af Vinakademiet og dets sommelieruddannelse, og redaktør af den mest omfattende bog om italiensk vin i Norden, og af sommelier, restaurantchef og underviser på Vinakademiet Christian Thorsholt Jacobsen.

PROGRAM:

Titlerne på seminarerne vil blive planlagt i henhold til virksomhedernes kandidaturer for at give et omfattende og udtømmende overblik over Piemontes vinproducerende sektor:

  • 29. september 2022 – København
  • 6. oktober 2022 – København
  • 13. oktober 2022 – Aarhus
  • 27. oktober 2022 – København
  • 3. november 2022 – Aarhus
  • 10. november 2022 – København