okt
24
2019
Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 København
Piemonte Wine School

I efteråret arrangerer vi endnu en gang fire “tasting seminars” af Piemonte-viner i København, guidet af Thomas Ilkjær.

Med målet at styrke den Piemontiske vinkultur i Danmark

I Vini del Piemonte er glade for at kunne bekræfte, at vi også i efteråret 2019, gennemfører en række af Master Class “Off-Road Piedmont” i København.

Dette ambitiøse og innovative projekt, der startede med meget stor succes i 2017, har som mål at opbygge et omdrejningspunkt for spredning og fremmelse af den piedmontanske vinkultur i Danmark.

2019-programmet omfatter en række smagseminarer af piemontanske vine, som finder sted i den prestigefyldte kokskole Hotel-  og Restaurantskolen i København. Lektionerne vil have strukturen af en Wine Tasting Experience® og vil blive afholdt af Thomas Ilkjær, direktør for Piemonte Vinskole i Danmark, der er ansvarlig for Vinakademiet, sommelierskolen i København og forfatter af den vigtigste guide til italienske vine udgivet i Nordeuropa.

FORMAT

Wine Tasting Experience® er en form for smagsevent udformet af Strada del Barolo e grandi vini di Langa til den enkelte forbrugere for at sprede kendskabet til de piemontiske vine.

Denne form for begivenhed går ud over den traditionelle prøvesmagning. Først og fremmest fordi det giver mulighed for at sammenligne vine fra forskellige producenter, og for det andet, fordi det har en stærk pædagogisk tilgang, da hver erfaring ledes af en ekspert, som med hjælp af en informerende video og interaktive værktøjer kan afsløre hemmeligheder og nysgerrigheder om de vine, der præsenteres for de involverede.