Stærkere vinkultur i Danmark

“I Vini del Piemonte” er et konsortium oprettet i 2010, som i øjeblikket omfatter ca. 200 vingårde: Vores eventyr startede i Danmark, 2008, året for den første Barolo & Friends Event i København.

Fokus – the Excellence of Piemonte

”I Vini del Piemonte” er en sammenslutning der i øjeblikket omfatter ca. 200 vingårde fra hele Piemonte-regionen. Vi blev oprettet i 2010, og er involveret i marketing og salgsfremmende aktiviteter, såsom design og tilrettelæggelse af messer og arrangementer i Italien og i udlandet.

Som græsrodsforening, der er dannet af producenterne selv, har ”I Vini del Piemonte” til formål at intensivere og bedre kommunikere den fantastiske arv, mænd og kvinder der producerer vin med stor lidenskab og ekspertise, efterlader. Den mangfoldige og unikke skatkamre af viden betegner vi stolt: ”The Excellence of Piemonte!”

Vi har en stor erfaring med at organisere vinsmagnings events over hele verden. Vores eventyr startede i Danmark i 2008, året for den første ”Barolo & Friends Event” i København. Siden da er vi vokset meget. Nu organiserer vi to smagsbegivenheder hvert år på Børsen samt flere ”Wine Diners” i udvalgte restauranter. Vi tilbyder også en “Piemonte Wine School” i København med Thomas Ilkjaer, der har til formål at være et centrum for spredning og fremmende af den piemontiske vinkultur i Danmark. I de senere år har vi også organiseret vinsmagninger udenfor hovedstaden, som to udgaver af Barolo & Friends Event i Århus.

Kontakt os

I Vini del Piemonte
Via Cavour 26/A
12060 Castiglione Falletto (CN)
Tel. +39 0173 787166
Fax +39 0173 328048
CF / P Iva: 03348050042
info@ivinidelpiemonte.com